Bijenwas wraps

Bijenwas wraps

Wat is een bijenwas wrap?

Een bijenwas wrap is een herbruikbaar en duurzaam alternatief voor Plastic folie. Plastic folie is een product dat ontzettend schadelijk is voor onze milieu, net zoals plastic tasjes. Echter is het gebruik van plastic tasjes drastisch verminderd, in Nederland, doordat de prijs van een plastic tas aanzienlijk verhoogd is met als gevolg dat mensen nu steeds vaker hun eigen tas meenemen om boodschappen te doen.
Hier is dus de omslag van wegwerp naar hergebruik al gemaakt. Hetzelfde zal gaan gebeuren met Plastic folie, Plastic folie is vandaag de dag nog verkrijgbaar in de winkels en online, maar zal in de toekomst concurrentie krijgen van de groene en duurzamere alternatieven, zoals bijenwasdoeken.
Bijenwas doeken werkt net zoals folie, met één groot voordeel, en dit is dat het herbruikbaar is en dus beter voor het milieu.
De vraag die vaak aan ons gesteld wordt is ’hoe gebruik is bijenwas wraps?’ en het antwoord hierop is simpel. Net zoals jij momenteel folie gebruik. Je kan jouw etenswaren erin wikkelen zodat het langer houdbaar blijft.

 

Waarom moet ik een bijenwas wrap kopen?

Bijenwas wraps zijn populair aan het worden, steeds meer mensen beseffen hoe goed het is voor het milieu. Echter snappen wij bij Dooek ook dat als je nog nooit een bijenwas doek hebt gebruikt in het dagelijks leven, dat het moeilijk kan zijn om de eerste stap te maken en jouw eerste bijenwasdoek
te kopen. Hier zullen wij jou uiteraard bij helpen. Als eerst adviseer ik je om gewoon te beginnen, een bijenwas doek is niet anders dan een plastic vershoudfolie of aluminiumfolie.
, Het enige verschil met plastic vershoudfolie
is dat het langer en vaker herbruikbaar is. Daarnaast zijn er veel plekken waar jij Bijenwasdoeken kunt
kan kopen, echter zijn niet al deze leveranciers oprecht. Ze willen geld verdienen op een populair product maar als het gaat om bijenwasdoeken moet het ook echt duurzaam zijn. En dit is niet van zelfsprekend bij alle leveranciers.
. Daarom adviseren wij jou om van een betrouwbaar merk te kopen als je een Bijenwasdoek koopt.. Wij van Dooek.com verkopen duurzame en kwalitatieve bijenwasdoeken in de Nederlandse winkels, maar ook online. Probeer eens een keer onze bijenwasdoeken uit en laat je positief verrassen over hoe makkelijk het is om plastic folie te vervangen.

Waar kan ik de bijenwas doeken kopen?

Je kan de bijenwas doeken kopen via onze www.dooek.com
of online, via onze leveranciers. Google gerust op dooek en bestel je bijenwasdoek vandaag nog.. Wanneer naar Dooek.com gaat of in Google ‘Dooek bijenwas wraps’ intytpt, kan je het direct bestellen.