Bijenwas doek

Bijenwas doek  

Bijenwas doek 

Op onze website kan je veel informatie vinden over bijenwas doeken, wat het is en hoe het precies werkt. Klik hier om de artikelen te vinden waar wij alles uitleggen over bijenwas doeken. De vraag die wij vaak ontvangen gaat niet over ‘wat is een bijenwas doek?’, maar ‘waarom moet ik een bijenwas doek gebruiken?’. Op deze vraag zal ik antwoord proberen te geven.

Waarom zou je een bijenwas doek kopen vandaag de dag?

In de huidige maatschappij wordt nog steeds te veel gebruik gemaakt van wegwerp materialen, zoals plastic verpakkingsmateriaal, plastic tassen, plastic bekertjes, - tandenstokers en ga zo maar door. Het probleem is dat al deze producten niet goed zijn voor het milieu wanneer wij deze weggooien. Er zijn een aantal scenario's wat er gebeurt met al het plastic afval dat wij weggooien. Deze producten komen terecht in de oceaan, ik hoef dit niet in detail uit te leggen want we hebben allemaal wel gehoord dat de oceaan 1 grote plastic soep aan het worden is.  Optie twee is dat de producten verbrand worden, dit heeft een grote impact op onze ozonlaag en het is ongezond voor de mensen die in de buurt leven van de plek waar alle producten verbrand worden. Dan hebben we optie 3 en dat is dat de producten gerecycled kunnen worden, echter gebeurt dit vaak niet omdat afval niet goed gescheiden wordt.
Wij zien een grote verandering in de maatschappij als het gaat om duurzaamheid. Van de plastic zakjes voor onze boodschappen gaan wij over tot duurzamere tassen, langzaamaan gaan we over naar elektrische auto's en zal iedereen ook een elektrische auto’s rijden rond het jaar 2030. Elk aspect van ons dagelijks leven wordt milieuvriendelijker, en daarom zien wij een subtiele overgang van Plastic en aluminium folie naar bijenwas doeken. Het is natuurlijk slecht voor het milieu om Plastic folie te gebruiken om jouw eten te bewaren en brood in te wikkelen. Net zoals kwalitatieve boodschappen tassen nu de norm zijn geworden zal dit ook gebeuren met bijenwas doeken.

Waar moet ik beginnen met een bijenwas Dooek?

Er zijn veel verschillende soorten kwaliteiten als het gaat om bijenwas doeken. Ik adviseer niet om een bijenwas doeken vanuit China te bestellen omdat je dan niet zeker weet of het product 100% ecologisch is en of er überhaupt bijenwas aan te pas komt.
Dit is de reden dat ik jou adviseer om de bijenwas doeken van Dooek te bestellen, Omdat wij transparant zijn in ons productieproces en er alles aan doen om zo duurzaam mogelijk te werken.
Daarbij kan je altijd bij ons terecht als je vragen hebt.
Kortom, bestel een bijenwas Dooek via onze Website. Uiteraard geldt dit tevens voor leveranciers die op zoek zijn naar duurzame, alternatieve, verpakkingen.